Är du sugen på att läsa en kortkurs på högskolenivå och öka din digitala kompetens. När jag var vid Framtidens lärande i år fick jag det här tipset:

Högskolan Dalarna/Dalarnas akademi erbjuder kurser som motsvarar 1,5 högskolepoäng. Du kan själv välja när du startar kursen och hur snabbt du vill avverka den. I och med att du läser kortkurser nätbaserat följer du föreläsningar och deltar i seminarier direkt på nätet och behöver inte resa till Högskolan Dalarna. Trots att du läser i din egen takt kommer du att träffa din handledare och dina studiekamrater på nätet. Exempel på kurser är Att kommunicera på nätet, Fusk och plagiat i digitala miljöer, Nästa generations lärande, Mobil kommunikation, Social medier och molntjänster och Nätjuridik.

Kurserna vänder sig till dig som är yrkesverksam och finns endast som s.k. uppdragsutbildning, dvs. kurser som arbetsgivaren betalar för.

Kolla upp era möjligheter att gå en sån här kurs ifall ni är intresserade! Jag ska i alla fall kolla vad det kostar eftersom kursen Nästa generations lärande låter intressant.

Annonser