Äntligen, kan jag med rätta säga. Det har inte varit helt lätt att få programmet helt spikat för seminariet den 24 januari. Men nu börjar det ta form och anmälningsblanketten är klar. I år behöver ni inte anmäla er skilt för varje delseminarium utan endast till seminariet som sådant. Anledningen är så enkel som att det ännu kan bli ändrigar i programmet och fler föreläsare kan komma till. Och det i sig är ju positivt, att det kan bli fler föreläsare alltså!

MEN! jag ser gärna att ni fyller i vilka delseminarier ni idag kan tänka er gå på. På så sätt får vi arrangörer en liten vink om hur stor intresset är för de olika föreläsarna och därmed kan vi också anpassa föreläsningsutrymmena. logo13_liten

Programbladet kommer att uppdateras kontinuerligt på www.mip.ax (på startsidan) och där hittar ni också länken till anmälningsblanketten. På blanketten ska ni också fylla i om ni önskar inta er lunch på Alandica samt om ni har några matallergier som måste tas hänsyn till.

Enligt planerna kommer det att vara en mini-mässa samtidigt men tyvärr kan den bli rätt liten eftersom det här seminariet konkurrerar med Educa i Helsingfors 25-26 januari. Många utställare är redan tvungna att ställa i ordning dagen innan och prioriterar förstås större mässor. Men det kan ännu bli några överraskningar. Vi uppdaterar informationen kontinuerligt.

 

Annonser