Seminariet närmar sig och det börjar pirra lite i magen av nervositet. Jag får hålla tummarna att allt går vägen – att logistiken fungerar, att flygen kommer som de ska, att deltagarna blir nöjda, att föreläsarna lämnar rejäla avtryck……

Ännu har ingen förläsare varit tvungen att avboka och det är jag glad för. Inte har jag heller hört att någon av utställarna skulle ha avbokat. För tillfället torde det vara minst 90 anmälda, vilket nog måste ses som riktigt bra.

E-laget, som består av Schildts/Söderströms, Aronet, Vetamix,  och Fronter kommer att finnas på seminariet men också på Ålands lyceum dagen innan, dvs. den 18 januari.  Andra utställare under seminariet är Rädda barnen med Barnens Internet, IT-Perspective och Utbildningsstyrelsen och utbildningsavdelningen. De två senare kommer att berätta om e-twinning.

Årets pedagog är också utsedd men vem det är avslöjas först under seminariet efter att minster Ehn har hållit sitt inledningstal. Diplomet kommer att bestå av en illustration av Jonas Wilén!

Nu är det bara två hela dagar kvar och sen drar det hela igång!

Annonser